TERIMAKASI KEPADA ( Ines Minto Hermawa/INEMA MUSIC DIGITAL ) YANG SUDAH MENGIZINKAN REMIX LAGU INI.

TERIMAKASIH TELAH KLIK VIDEO INI

Title. :Golek Liyane
Vocal. :Happy Asmara
Songwriter : Ines Minto Hermawan
ARR : DJ TANI

DJ LUNGAMU NINGGAL KENANGAN - GOLEK LIYANE VIRAL TIK TOK REMIX TERBARU FULL BASS 2020 DJ TANI

LINK YOUTUBE :

FORTUNA ENTERPRISE - https://youtu.be/mzJWaWDG6hQ

LINK YOUTUBE : INES MINTO HERMAWAN - https://youtu.be/y-6q0fdOnKg





Lyric

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff

sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegahkelangan
Tak ikhlasne kowe ilang Snajan mbiyen
kowe wes tau tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo

Mugo kowe getun
Cekap smanten Matur nuwon
Cobo tak kuwat kuwatne

Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalanne
tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff

sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe getun
Cekap smanten


SUPPORT MY CHANEL :
DJ TANI https://www.youtube.com/channel/UCl6XwQs4RNOprQYwaCGVVyw




SUBSCRIBE LIKE

#djlungamuninggalkenangan
#djgolekliyane
#DJTANI
#djlungamuninggalkenangantiktok
#djlungamuninggalkenanganstorywa
#djlungamuninggalkenanganquotes30detik
#djkungamuninggalkenangantekamungirimundangan

Share via