TERIMAKASIH KEPADA ( INES MINTO HERMAWAN ) YANG SUDAH MENGIZINKAN REMIX LAGU INI..


DJ LUNGAMU NINGGAL KENANGAN GOLEK LIYANE REMIX TERBARU FULL BASS 2020

Title. :Golek Liyane
Vocal. :Happy Asmara
Songwriter: Ines Minto Hermawan

LINK YOUTUBE :
FORTUNA ENTERPRISE - https://youtu.be/mzJWaWDG6hQ

LINK YOUTUBE : INES MINTO HERMAWAN - https://youtu.be/y-6q0fdOnKg


DJ REMIX : Anas Chokie

contact person : [email protected]

Lyric
...
Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff

sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegahkelangan
Tak ikhlasne kowe ilang Snajan mbiyen
kowe wes tau tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo

Mugo kowe getun
Cekap smanten Matur nuwon
Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalanne
tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff

sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe getun
Cekap smanten

Subscribe Channel Anas cokie
https://www.youtube.com/channel/UCd54iifnQKriVrxfL0Ux4IQ

IG Anas chokie https://www.instagram.com/anaschokie/





Bantu Support....luurr.....

SUBSCRIBE LIKE COMMENT SHARE

#Djlungamuninggalkenangan
#Djgolekliyane

Share via